MENI

Preuzmite aplikaciju Crvena zvezde za mobilne telefone!

POKLON NAVIJAČIMA CRVENE ZVEZDE - aplikacija za mobilne uređaje  sa najnovijim bestima, rasporedom utakmica, tabelom, detaljima o igračima...


Promo / FK Crvena zvezda



„Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako videti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu“, stoji u saopštenju Crvene zvezde na njihovom zvaničnom sajtu.

Osim najnovijih vesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su svi detalji o igračima, a klub ističe i još dve opcije, koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za FK Crvena zvezda. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati „Push notifikacije“ i tako odmah i prvi saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi.

Da biste lako podelili sjajne vesti i sa drugima, omogućeno je vrlo jednostavno deljenje vesti putem svih društvenih mreža i ostalih aplikacija na vašem telefonu, klikom na dugme „Podeli“.

Zvezdina aplikacija pratiće reakcije svojih korisnika, kao i trendove na tržištu, pa će u skladu sa tim napredovati i menjati se kako bi što bolje svima približila crveno-beli svet.

Korisnici Android mobilnih telefona aplikaciju mogu da preuzmu OVDE, dok svi oni, koji koriste iOS operativni sistem aplikaciju će pronaći na linku OVDE.

Нема коментара:

Постави коментар