MENI

Zašto muškarci neće reći "volim te"?

Verovatno najgora stvar koja može da se dogodi žene je da kaže muškarcu da ga voli, a da joj on na to ništa uzvrati. Osim što se osećaju razočarano i posramljeno mnoge žene se tada osećaju kao da su pogrešile i poranile sa time, a ima i onih koje krive sebe za novonastalu situaciju.


Pavel-Jurca / Pixabay



Imajte u vidu da je problem u vašem muškarcu, a razlozi mogu biti razni...

Nije siguran u budućnost vaše veze

Lepo vam je u vezi, ali on još uvek nije izjavio ljubav? Možda vašem muškarcu treba više vremena kako bi uvideo koliko ste jako povezani. Osim što verovatno nije siguran u budućnost vaše veze, drugi razlog može biti da on želi da upoznate njegovu najužu porodicu, pre nego što vam izgovori te dve bitne reči.

Ima strah od vezivanja

Iako su svi muškarci različiti, veliki broj njih ulazi u vezu plašeći se dugoročnog vezivanja. Samim tim, čak i da vas veoma voli, on se može plašiti da pokaže svoja osećanja, znajući da uz to slede i mnoga očekivanja. Najbolje je da mu date vremena i, kada osetite da je pravi trenutak, porazgovarate o ovoj temi.

Možda je to rekao neverbalno

Već mnogo puta smo čuli za dobro poznatu izreku ''Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere', a ona odlično objašnjava ovu situaciju. Dok žene često vole konkretno da kažu šta osećaju, jači pol umesto rečima, to pokazuje sitnim delima. Razmislite o načinu na koji vas ljubi, drži za ruku, grli i savetuje.

Ne oseća potrebu da to kaže

Emocionalne potrebe muškarca su veoma često drugačije od emocionalnih potreba žena. Dok je nežnijem polu od izrazitog značaja da verobalno izjavi svoju ljubav, muškarci mogu smatrati da to nije toliko bitno.

izvor: Superzena.B92

Нема коментара:

Постави коментар