MENI

Šta delimično pomračenje Meseca 7. avgusta 2017. donosi horoskopskim znacima?

Između 7. i 8. avgusta odigraće se pun Mesec, ali i njegovo delimično pomračenje. Mesec će se naći u opoziciji sa Suncem, čiji je uticaj ojačan u znaku Lava (ugled, status, kreativnost), a tu se trenutno nalazi i Mars (akcija, energija), dok Mesec (emocije, narod) u Vodoliji simbolizuje bunt i neočekivane okolnosti. 

marionberaudias / Pixabay



Opozicija između pomračenog Meseca i Marsa (sukobi) upozorava na moguće probleme u emotivnim odnosima, zbog čega bi bilo najbolje da izbegavate rasprave.


Mesec će izaći pomračen 7. avgusta, u Beogradu u 19:46. Najviše će biti prekriven Zemljinom senkom (maksimum pomračenja) u 20:20, a iz nje će izaći (kraj pomračenja) u 21:18. Za vreme najvećeg pomračenja senka će prekriti četvrtinu Mesečevog prečnika. Ceo tok pomračenja će moći da se posmatra iz Indije, najvećeg dela Australije, Kine, Mongolije, centralnog Sibira, Kazahstana, Irana, Madagaskara.

Ukoliko bude vedro, Beograđani će ovu interesantnu pojavu moći da prate i sa terase Narodne opservatorije na Kalemegdanu.

Ovakvi aspekti obično vode ka pogrešnim procenama, zbog čega bi bilo bolje da donošenje važnih odluka odložite za period posle 10. septembra. U periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, ni započinjati nove poslove, a posledice pomračenog Sunca osećaćemo danima nakon 21. avgusta, piše astrolog Marina Jungić Milošević u Novpiše astrolog Marina Jungić Milošević u Novostimaostima.

Trigon sa tranzitnim Jupiterom u Vagi (partnerski odnosi, profesije vezane za prisustvo u javnosti), sekstili sa Saturnom u Strelcu (obnova kontakata sa strancima) i Uranom (preokret) u Ovnu (ego), može povoljno da utiče na odnose sa poslovnim partnerima. Uticaj planeta će naropčito osetiti Bikovi, Rakovi i Ribe, jer je u tim znacima uticaj Meseca naglašen, kao i oni kojima se natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili podznak nalaze između 13. i 17. stepena Vodolije, Bika, Lava ili Škorpije.

Svi znaci mogu da očekuju promene na ljubavnom planu, naročito osobe kojima se simboli ljubavi (Mesec, Venera, Mars, Neptun) nalaze blizu 15. stepena Vodolije, gde će biti pomračenje Meseca. Inače, ova pojava biće vidljiva iznad većeg dela Evrope (iz Srbije u večernjim satima), većeg dela Azije, Australije, Afrike, istočne i Južne Amerike, Atlantskog okeana, Indijskog okeana i Antarktika. Posmatranje pomračenja Meseca golim okom više utiče na žene, nego na muškarce, ali kod oba pola remeti prirodni balans tečnosti u telu, piše astrolog Marina Jungić Milošević u Novostima, dajući i konkretne prognoze po konkretnim horoskopskim znacima:


OVAN (21. 3 - 20.4)

Pomračenje Meseca, vladaoca polja karijere, u vašem 11. astrološkom polju, donosi vam dobru ponudu od stranaca, ali ipak nemojte da žurite sa konačnom odlukom.


BIK (21. 4 - 21.5)

Tačka pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava i donošenja nekih važnih odluka u afektu.
Promene na emotivnom planu


BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Uticaj pomračenje Meseca u devetom astrološkom polju, ovih dana najavljuje promene na poslu i češća putovanja. Na putu ili seminaru možete da upoznate Lava.


RAK (22. 6 - 22.7)

U vreme delimičnog pomračenja Meseca, vašeg vladaoca, u osmom astrološkom polju, oko 7. avgusta možete da upoznate zanimljivu osobu čije zanimanje ima veze sa medijima, turizmom ili marketingom.


LAV (23. 7 - 22.8)

Tačka pomračenja Meseca u vašoj sedmoj astrološkoj kući otvara nove šanse na poslovnom planu, naročito ako ste prisutni u javnosti. Ako ste žena, može da vam se udvara jedan Strelac.


DEVICA (23. 8 - 22.9)

Uticaj pomračenja Meseca u vašem šestom astrološkom polju nagoveštava uspeh lekarima i umetnicima. Predstavnici oba pola trebalo bi da izbegavaju stresne situacije i rasprave s koleginicama.


VAGA (23. 9 - 22.10)

Pomračen Meseca u petoj astrološkoj kući pod uticajem Saturna iz Strelca, donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima oko 5. avgusta. Moguć ulazak u vezu sa vatrenim znakom.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22.11)

Tačka pomračenja Meseca u četvrtom astrološkom polju, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, a naročito članovima porodice. Odložite kupoprodaju nekretnina.


STRELAC (23. 11 - 21.12)

Narednih dana obratite više pažnje na vredne predmete, dokumenta, kartice, ključeve, automobil... Moguća je emotivna veza sa Vagom.


JARAC (22. 12 - 20.1)

U vreme pomračenja Meseca u astrološkom polju novca, oko 7. avgusta su mogući neplanirani izdaci, zato izbegavajte nepotrebne troškove. Ljubav vas čeka na putu.


VODOLIJA (21. 1 - 19.2)
Pomračen Mesec je u vašem znaku, pa ovih dana izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Uspeh umetnicima i naučnicima.


RIBE (20. 2 - 20.3)

Pomračenje Meseca u polju tajnih neprijatelja upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Dobro proučite nove ponude, naročito ako ste prisutni u javnosti.

Novosti

Нема коментара:

Постави коментар