MENI

UZMI RAČUN I POBEDI: Izvučeni dobitnici drugog kola


Izvučeni dobitnici 178 nagrada u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Učestvovalo je više od pet miliona koverti, a dodeljene nagrade vredne su više od 24,5 miliona dinara. Ove subote stan u Beogradu dobila je Zorica Spasić iz Blaca, a prošlonedeljnoj dobitnici stana ključevi su uručeni u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Screenshot


Košarkašica Nataša Kovačević izvukla je večeras glavnu premiju drugog izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ključeve stana od 50 kvadrata u Beogradu dobiće Zorica Spasić, penzionerka iz Blaca, a izvučeni su i dobitnici 10 automobila "fijat 500L", putovanja... U drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" učestvovali su samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 17. marta do 23 časa i 59 minuta.
Prvih šest automobila "fiat 500 l" izvukli su glumci Tijana Pečenčić i Radovan Vujović. Prvih šest dobitnika su Milojičić Velimir Kula, Milijana Peković iz Sivca, Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke, Anica Radonjić iz Trstenika, Saša Ilić iz Vranja i Miroslav Novčić iz Ćuprije.

Naša reprezentativka u strelajštvu Andrea Arsović obradovala je dobitnike putovanja za Grčku - Ranka Ranitovića iz Kraljeva i Milicu Stojkov iz Aleksandrova. Na Staroj planini odmaraće Lazar Prodanović sa Novog Beograda, a na Zlatiboru Milena Ković iz Niša.

Savka Jonev otići će u Pariz i na Rolan Garos, a Katarina Cicka iz Kovačice otputovaće za Njujork.

Anka Vukmirović iz Kljajićeva, Judit Gojkov iz Kanjiže, Sima Filipović Filimon iz Žarkova pridružili su se novim vlasnicima "fijata 500l". Nažalost, Dragan Obradović je ostao bez automobila jer je komisija utvrdila da nema svih elemenata na računu zbog čega je njegovo koverta diskvalifikovana. Zato je šansu dobila jedna od koverati sa imenima Vesna Antić (Vitoševac), Slađana Krstić(Crnoklište) i Ivan Kaloper(Kikinda).

U drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata, a predviđeno je izvlačenje 178 nagrada, ukupne vrednosti iznad 24,5 miliona dinara.

Na samom početku voditelji su naglasili da maloletnici ne mogu biti učesnici nagradne igre, kako ne bi bilo neregularnih koverata kao prošlog puta.

Pre samog izvlačenja, Željko Ožegović, državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, uručio je ključeve od stana Marini Grković iz Mesarca koja je prošlog puta dobila stan.


Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i ne budu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart.

Građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta, a komisija apeluje na građane da pre slanja koverti provere pravila igre.

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" prošle subote je izvučeno prvih 177 nagrada, ukupne vrednosti 24.288.534 dinara.

Ukupno je za učesnike igre obezbeđeno 50 automobila "fijat 500L" u vrednosti od oko 61 miliona dinara, a nagradni fond obuhvata 742 nagrade u vrednosti od preko 135 miliona dinara.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 podsticajnih mera.


Нема коментара:

Постави коментар