MENI

Najseksepilnija baka iz Srbije osvojila svet!

“Baku“ na Instagramu prati preko 160 hiljada ljudi, a svaka objava iziva oduševljenje zbog njenog istančanog modnog ukusa.





Žaklina, četrdesetsedmogodišnja Srpkinja koja trenutno živi u Italiji postala je veliki hit na Instagramu najpre zbog činjenice da izgleda mnogo mlađe, ali i zbog toga što je ona verovatno najseksepilnija baka na ovoj društvenoj mreži.

Žaklina je inače modna blogerka, a za svoj stil kaže da je mešavina najboljeg što je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske gde je živela.

Ona je baka dve devojčice, a njena ćerka ima 28 godina zbog čega stavlja haštag na svaku fotografiju #grandmotherwholovesfashion, odnosno „baka koja obožava modu“.

Britanski “Dejli mejl“ piše da je Žaklina prepuna pozitivne energije iako je doživela veliku tragediju. Naime, njenog sina Stefana je udario auto na Badnje veče prošle godine u Beogradu, a Žaklina je uprkos bolu nastavila svoj život i naučila kako da se nosi sa tim.

“Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu“, napisala je prelepa baka, a izgleda da u tome i uspeva jer joj broj pratilaca svakodnevno raste.

B92

Нема коментара:

Постави коментар