MENI

LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2017.

Ljubav, emocije, porodica... Pred vama je GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP za 2017. godinu. Šta vas čeka, šta vam je (ne) činiti? Kako na ovo pitanju odgovara astrološka analiza za narednih dvanaest meseci? 💘

Ilustracija: geralt / Pixabay

 
Kada je 2017. godina u pitanju, treva u nju zakoračiti hrabro i odlučno. Jer, predstoji nam vrlo  aktivno i dinamično razdoblje, sa dosta pozitivnih trenutaka i složenih situacija. U svakom slučaju, biće zanimljivo! Vreme je da svako dobije ono što zaslužuje. Dakle biće spontanih i iznenadnih situacija. Mnogo toga će zavisiti kako ste se ponašali prethodnih godina. Senzualne i emocionalne sfere će proći kroz značajne promene. Imajte na umu da ljubomora može uništiti odnose, brakove i porodice koje su izgledali prilično stabilne. Zato, pamet u glavu...

Potrebno je poseban oprez u rečima i delima. Komunikacija će imati odlučujuće značenje u procesu rešavanja konfliktnih situacija. Čeka vas godina agresivne diplomatije.

Generalno, 2017. će biti uspešna za poslovne ljude, sportiste, ljude od akcije. Inicijativa, rad, velikodušnost i iskrenost su ključne pozitivne značajke ovog razdoblja. Fanatizam, egocentrizam i grubost su slabosti kojih biste se trebali rešiti što pre.


OVAN (21.3.- 20.4.)


Susret sa vrlo atraktivnom osobom krajem 2016. godine, može tokom januara 2017. značiti početak sudbinske veze, a očekuje vas uzbudljiv ljubavni život. Tajna veza sa sportistom ili osobom iz umetničkih krugova posle 3. januara, može vam, ako ste u dužoj vezi ili braku, zakomplikovati odnos sa partnerom oko sredine februara. Od početka marta do sredine aprila, emotivni partner može vam uzvratiti udarac. Ako ste aprilski Ovan pripazite, jer oko 9. aprila voljenu osobu može zaintrigirati stara ljubav, neki Bik ili Vaga. Strastveni susret sa Škorpijom početkom maja, može uzdrmati i vas i vašeg bračnog ili višegodišnjeg partnera u periodu od kraja juna do kraja jula. U prvoj polovini jula, pogotovo oko 7. može doći ljubomornih scena sa voljenom osobom. Poslušajte savet Vodolije oko 5. avgusta, da bi se veza sa osobom koja vam mnogo znači, obnovila do 20. avgusta. Ako ste slobodni, sredinom oktobra možete upoznati nekoga ko će vam se 'uvući po kožu', a vi njemu u srce. Vrlo izazovna, intrigantna osoba može napraviti pravu 'TV sapunicu' od vašeg života oko sredine novembra.


BIK (22.4.- 21.5)


Od 3. februara do početka juna, mogući su sukobi, svađe i prepirke sa emotivnim partnerom, zbog treće osobe koja se može umešati u vašu vezu oko sredine marta. Od početka marta, moguća je tajna romansa sa osobom na poslu. Ako ste slobodni, teško ćete odoleti nekom u 'belom mantilu' ili osobi iz umetničkih krugova koja s vama može ući u paralelnu vezu što vam oko sredine maja donosi probleme, a u junu vas može iznenaditi poseta osobe iz inostranstva ili drugog grada. U periodu od kraja juna do sredine jula, pazite da krenete pogrešnim putem ka osobi koja vam uopšte ne odgovara i koja će vas razočarati. Obnova stare veze moguća je oko sredine septembra, a iznenadni susret sa seksipilnom osobom na javnom mestu sredinom novembra, može vam doneti probleme u stalnoj vezi li braku. Početak decembra vas vuče u avanturu i možete biti zarobljeni u ljubavnom trouglu.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Početak 2017. godine može biti uvod u 'zabranjenu ljubav' sa dugogodišnjim prijateljem ili saradnikom. A onda, sredinom marta može da se umeša neko treći. Pazite se da ne budete uvučeni u paralelnu vezu, i to sredinom jula sa starijom ili znatno mlađom osobom. Ali, i vas će sunce ljubavi obasjati, sredinom oktobra jer će se pojaviti neka osoba iz inostranstva koja stiže pravo u vaš zagrljaj. Oko početka decembra, partner može biti sumnjičav i nepoverljiv, zbog vaše popularnosti kod suprotnog pola, ali vi uspevate da ga šarmirate i odobrovoljite.


RAK (22.6. – 22.7.)


Od početka januara do sredine februara bićete pred velikim iskušenjem, jer vam se neko može ozbiljno umešati u odnos sa emotivnim partnerom, pa ne trčite pred rudu, bar do kraja februara. Ukoliko ste slobodni, stiže vam neko iz inostranstva koga ponovo možete videti oko sredine maja. Vaš ljubavni život će biti problematičan, sa neočekivanim i uzbudljivim preokretom oko sredine aprila. Pripazite se u julu, kada vaša dugogodišnja veza ili brak mogu da se nađu na velikoj probi. Oko početka avgusta ) može vas privući umetnik ili osoba iz sveta medija, filma ili turizma, a sredinom avgusta neko ko ima veze sa arhitekturom, novinarstvom ili građevinarstvom. Početak novembra može označiti početak ljubavne veze sa osobom koja dolazi iz inostranstva. U decembru pripazite se vašeg bračnog ili emotivnog partnera – mogao bi burno reagovati zbog nekih ljubomornih scena.


LAV (23.7.- 22.8.)


Očekuje vas ekstra provod u novogodišnjoj noći, jer će se partner ili društvo sa kojim ćete otputovati u inostranstvo ili drugi grad na doček, potruditi da 31. decembra ove, 1. i 2. januara Nove 2017. godine, baš uživate. Tih dana možete zapasti za oko nekoj Vagi ili umetničkoj duši, što vam može stvoriti probleme kad se vratite kući, jer će vaš bračni ili emotivni partner osetiti da ste se nekako promenili. Izbegavajte svađe i rasprave sa njim u periodu od kraja januara, do sredine februara. Moguć je susret sa nekim ko vam stiže u posetu iz druge zemlje ili grada. Ipak, vodite računa, jer se i vaš partner, u tajnosti, može okrenuti nekom drugom, a ozbiljna kriza u odnosima sa partnerom moguća je u julu. Ako izdržite do sredine avgusta, pregurali ste krizu. U septembru je moguć susret sa zauzetom osobom koja će se truditi da vas očara na sve moguće načine. Ipak, od 1. do 24. decembra, situacija na emotivnom planu kreće nabolje, možda i zbog osobe koja se bavi sportom ili zbog nekog Strelca kojeg ćete tada upoznati. Kraj decembra može značiti susret u tajnosti sa nekim kome ste tiha patnja već duže vreme.


DEVICA (23.8. – 22.9.)


Početkom godine otežan je odnos između vas i vašeg partnera. Ako ste muškarac, posvetite više pažnje partneru krajem januara, a ako ste žensko početkom februara. Krajem februara, možete privući pažnju osobe u znaku Riba ili Jarca, a krajem marta moguć je susret sa osobom koja nosi uniformu. Ako ste muškarac, početkom juna nastupa uzbudljiv erotski period u kojem ćete uživati sa bračnim ili emotivnim partnerom, možda nekim Bikom, sve do kraja juna. Zatim bi trebalo da budete oprezniji do sredine jula. Moguće da će nešto izazvati sumnju i kod vas i kod partnera, ali kasnija dešavanja raspršiće tu sumnju. Od početka oktobra vaša strast posebno raste, a od sredine decembra, biće prizvane stare ljubavi ili ćete obnoviti i učvrstiti dugogodišnju vezu.


VAGA (23.9. – 22.10.)


Uživanje sa voljenom osobom na novogodišnjem dočeku kao i 1. i 2. januara, pa udvaranje kolege ili nekog koga dugo niste videli, od 3. januara, može postati ozbiljno, s tim da ćete krajem januara shvatiti da ne treba da se zamajavate sa osobom koja je u braku ili dugogodišnjoj vezi, iako će on, ako ste žensko, pokušavati da vas razuveri u to do sredine februara. Početak marta može probuditi strast u vama prema jednom Biku, a vaš dragi može zaista postati opasan oko kraja marta. Ipak, od sredine aprila vaš ljubavni život postaje uzbudljiviji, kada čete obnoviti sećanje na onog strastvenog Bika s kojim biste u junu zaista mogli uživati. Oko sredine jula može da vam se javi prijatelj koji stiže sa kraćeg puta i zaželeo se da vas vidi, jer živi u inostranstvu. Krajem jula, ako ste žensko, možete otići u zagrljaj prijatelja kojem će se zamagliti pred očima, pa ga iznenadite čipkastim podvezicama i seksi donjim vešom. Ipak, možda će morati brzo i da pobegne, ako vaš bračni ili dugogodišnji partner sazna za njega. Ali, vi ćete opet zablistati od sredine oktobra kada ćete mamiti poglede muškaraca.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)


Ako ste slobodni, već početkom januara stiže vam neko iz inostranstva, ko ponovo može ući u vaš život oko sredine jula, što može označiti pojavu osobe, možda i nekog prijatelja koji vam može mnogo značiti na emotivnom planu. U drugoj polovini januara očekuju vas raskidi ili razdvajanja od partnera, najčešće, zbog njegovih putovanja u neki grad na velikoj reci ili jezeru. Ipak, krajem januara, bolje izbegavajte svađe. Isto važi i za period od kraja juna do sredine jula. Bićete u velikom iskušenju, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku, jer vam se druga osoba može ozbiljno umešati u odnos sa partnerom i opasno ga ugroziti. Oko sredine marta, pazite se, jer će partner biti sumnjičav i ljubomoran, ali će se krajem aprila pojaviti neko sa kim treba da pazite šta pričate, pogotovo ako vam se dopadne. Paralelna ili tajna veza krajem maja dovešće vas u emotivnu dilemu, ali ćete već nešto pametno smisliti, pa će biti i 'vuk sit i ovce na broju'. Ali, pazite se početkom jula, vaš bračni partner može vas razotkriti i burno reagovati na vaše švrljanje okolo, pa će sačekati svojh pet minuta i – osvetiti vam se. I ako se tako budete prepucavali, pa vi uzvratite ulaskom u romansu sa nekim Bikom ili Vagom, u strogoj tajnosti, to se može produžiti sve do kraja novembra. Biti il ne biti, po pitanju vašeg opstanka u vezi sa bračnim ili emotivnim partnerom desiće se početkom decembra.


STRELAC (23.11.- 21.12.)


Ako ste žensko, obratite pažnju na ponašanje emotivnog partnera. Ukoliko ste muškarac, imaćete uspeha kod žena, ali krajem januara izbegavajte osobu koja dolazi iz inostranstva, sa puta ili iz drugog grada. Udvaraće vam se uglavnom sportisti i umetnici, a svetla tačka biće krajem marta, zbog susreta sa atraktivnim Ovnom i sredinom aprila, tada i vama u ljubavi počinje da se odmotava pravi film koji ste do tad gledali samo u svojoj mašti. Vaš partner može biti beskrajno šarmantan i maštovit krajem maja, i vi nećete biti mirni, pogotovo od kraj juna, kada ćete rešiti da lično ispitate situaciju u vezi s njim. Imaćete šta i da saznate, paralelne ili tajne veze. I to zbog osobe koja dolazi iz inostranstva i koja sredinom septembra može da vam zakomplikuje emotivni život. U oktobru se vraćate u normalu, zbog nekog Ovna koji će se truditi da vas osvoji, a početkom decembra, zbog Blizanca koji će vas sigurno šarmirati.



JARAC (22.1.- 20.1.)


Pošto vi ne volite da gubite vreme i već 3. januara krećete na posao, moguće je da će vas do 2. februara zainteresovati osoba sa kojom sarađujete, ali ćete s njom stupiti u bliži kontakt krajem januara. Ako ste muško, razvoj događaja vam ide u prilog, pogotovo ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno. Gledajte da se u februaru ne povučete u vaš virtuelni svet, barem kad je ljubav u pitanju. Početkom marta obnovićete uspomene na stare ljubavi, kada vas može privući neki Bik ili osoba iz umetničkih krugova. U maju ćete uživati sa partnerom, ali ipak, pazite se, jer od kraja juna se može pojaviti osoba koja neće biti tako slatka kao što će vam se na prvi pogled učiniti, kao vuk u jagnjećoj koži, a želeće da dobije nešto od vas. Ako se tada budete postavili kako treba, biće sve u redu. Ne uzbuđujte se pretereno u avgustu kad vaš partner bude malo 'izlazio iz koloseka' i žudio za nekim nemogućim stvarima, jer ćete ga vi relativno brzo vratiti u stvarnost, već krajem avgusta. Neko koga dugo niste videli, a i dalje mladolik i zabavan, stiže iz inostranstva sredinom septembra i želi da vas vidi, a vi se pitate da li da mu ispunite želju. Ako mu je ispunite, u decembru ćete nastaviti da se viđate, tajno, diskretno, a pazite da ne učinite neki nesmotren potez. Krajem decembra, ako ne budete pazili, možete poljuljati svoj odnos sa emotivnim partnerom.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)


Pošto ćete Novu 2017. godinu dočekati u lepom i zanimljivom društvu, nemojte se previše opuštati naročito posle 11. januara, jer možete imati problema, zbog nemogućnosti da nađete zajednički jezik sa emotivnim partnerom. Iskušenja vas vrebaju i sredinom marta. Moguće je da odete na kraći put sa partnerom i provedete se odlično. Kod vas sve ide iz krajnosti u krajnost, pa tako i u ljubavi, jer vas u julu može iznenaditi stara ljubav ili neka starija osoba koja želi da se vrati u vaš život. Ako budete ostajali na poslu do kasno, vaš partner se u međuvremenu može okrenuti nekom drugom, mnogo osećajnijem i romantičnijem od vas. Čak postoji i mogućnost da bira između dve osobe, starog prijatelja i nekoga koga je tek upoznao. Zato se početkom avgusta možete zaista osetiti izigranim i prevarenim. Ako vas tada ne ostavi zbog druge osobe, ne brinite, vaš partner 'dovešće se u pamet' krajem avgusta. Povoljniji dani za ljubav nastupaju od kraja avgusta do kraja septembra, a neka Vaga može stići sa nekog puta u vaš život sredinom oktobra, a nesporazumi u emotivnim odnosima mogući su početkom decembra.



RIBE (20.2.- 20.3.)


Moguće je da u Novu 2017. godinu ulazite sa tajnim pratiocem ili obožavateljem. Međutim, već u drugoj polovini januara očekuju vas raskidi i obnove ljubavnih veza i zahlađenje odnosa sa partnerom. Mogući su nesporazumi sa partnerom, zato što on nešto krije od vas. Ako ste žensko, početkom marta možete naleteti na iskusnog šarmera, a oko sredine juna se pazite da ne uđete u paralelnu vezu sa mlađom osobom. Treba da se pazite osobe na položaju ili Jarca koji vam u ljubavi može biti konkurencija, a u vezi sa Rakom nastupa kriza. Sredinom jula martovske Ribe ženskog pola mogu se naći u teškoj emotivnoj dilemi, a ako ste muškarac, možete se naći pred velikim iskušenjem ili u krizi. U prvoj sedmici avgusta, mogući su sukobi sa partnerom, zbog njegovih laži i prevara. Od sredine septembra do sredine oktobra mnogi brakovi biće na probi, pa ko izdrži, pričaće kako je bilo.

The Conoplja News / Centar zdravlja

Нема коментара:

Постави коментар