MENI

Ljubavni horoskop za 1 - 15. novembar 2016. godine

Ljubavni horoskop za prvcu polovinu novembra 2016. godine nam donosi mnogo iznenađenja na polju ljubavi, emocija, simpatija, romantičnih momenata kao i raskida nekih dugih veza, ali i nove velike ljubavi. 

Photo by num_skyman. FreeDigitalPhotos.net


Ako je verovati zvezdama, prva polovina novembra 2016. godine biće izuzetno interesatna i dinamična, a što je najbitnije, planete ljubavi biće blagonaklone prema većini horoskopskih znakova. Otkrijte kakav će izgledati vaš emotivni život u sledećem periodu, piše ehoroskop.net.


OVAN


Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak unapred.


BIK


Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.


BLIZANCI


Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.


RAK


Biće vam dobro ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.


LAV


Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.


DEVICA


Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušati zrelijim pristupom da dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u autu, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.


VAGA


Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete oko njega morati da se angažujete. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.


ŠKORPIJA


Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.


STRELAC


Šta god vi preduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.


JARAC


Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.


VODOLIJA


Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

RIBE


Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako bi izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne možete preskočiti.

Нема коментара:

Постави коментар