MENI

Obrezan ili ne: Koji je penis bolji - iz ženskog ugla!

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
- Seks sa neobrezanim penisom je više od jednostavnog seksa. Kožica, koja se pomera unazad kada dođe do erekcije, i te kako stimuliše klitoris - ističe Amanda Šatel na portalu "Yourtango" i dodaje da bez obzira na to u kojoj ste pozi, ta kožica vas jednostavno dodiruje tako da imate osećaj da vam je vagina puna, sve što vam treba je tu.

 
 Amerikanka Amanda Šatel koja je imala seks sa muškarcima obrezanih i neobrezanih penisa otkrila je u čemu jedna žena više uživa i zašto. Prvi put je videla penis tek pre nekoliko godina i neobrazani joj je izazivao gađenje. Međutim, nekoliko godina kasnije imala je momka iz Švedske, koji je neobrezan.

- On očigledno ima različiti penis od svih koje sam do sada videla ili dotakla. Primetila sam da kada ga ručno zadovoljavam u ruci imam "višak" kože, sa kojim jednostavno ne znam šta da radim. U Švedskoj se, inače, najveći broj muškaraca ne obrezuje. I zašto bi? Zar nije ta koža tu s razlogom? - pita se Amanda.

Šatelova kaže i da je nakon toga putovala po Evropi, sama, i da je imala seks sa nekoliko Evropljana, od kojih su svi bili neobrezani. Kasnije se udala za Francuza, tako da se nije samo navikla na neobrezani penis, već je u takvom seksu zaista uživala. Ali ističe da postoji razlika.

- Sa estetskog stanovišta, obrezani penis je lepši, mada penisi generalno nisu lepi, kaže Amanda i dodaje da je pri seksu sa muškarcem čiji je penis obrezan, da je osećaj gotovo isti kao kada to radi sa dildom. Naglašava da se ova konstatacija tiče samo osećaja koji je imala, da ne dovodi u pitanje tehniku muškarca.

- Kada uđe u vaginu, jednostavno je tu. Osim ukoliko se ručno ili pomoću vibratora tokom odnosa ne stimuliše klitoris, ovaj deo ženskog tela je potpuno zanemaren, tvrdi ona i dodaje da je nešto drugačije kada je žena odozgo, jer u takvoj pozi ona može da izvija svoje telo tako da stimuliše klitoris.

- Seks sa neobrezanim penisom je više od jednostavnog seksa. Kožica, koja se pomera unazad kada dođe do erekcije, i te kako stimuliše klitoris - ističe Amanda na portalu "Yourtango" i dodaje da bez obzira na to u kojoj ste pozi, ta kožica vas jednostavno dodiruje tako da imate osećaj da vam je vagina puna, sve što vam treba je tu.

Amanda zaključuje da je seks sa muškarcima koji imaju neobrezan penis bolji jer "klizi bolje, osećaj je prirodniji, a seksualno iskustvo je bogatije".

Ipak, ona na kraju naglašava da, iako više uživa u odnosu sa muškarcem neobrezanog penisa, nije sve u tome - za dobar seks važni su hemija, tehnika, emocije, a ne samo "alatka".

Srbija danas


Kako izgleda savršeni penis?


Istraživanje koje se bavilo samo ispitivanjem ženskih preferencija u pogledu muških genitalija sprovedeno je u Univerzitetu u Cirihu. I, kako po njima, izgleda savršen penis?

Prema studiji, “generalni kozmetički izgled” najvažniji je aspekt koji žene cene. Prate ga pubične dlake, izgled kože i obim.

Obim penisa se nalazi na četvrtom mestu prioriteta, dok je dužina tek na šestom, odmah iza oblika glavića.

Na pretposlednjem mestu onoga što je damama bitno na golom muškarcu su dužina i oblik testisa.

Ono što je ženama najmanje važno jeste na kojoj je tačno poziciji na glaviću smešten otvor uretre, pa tako muškarci koji imaju malkice izmeštenu “rupicu” kroz koju mokre, apsolutno nemaju oko čega da se brinu.

Ipak, kad se uzmu u obzir svi faktori, i rezultati svih 105 dama koje su učestvovale u proceni penisa, ispostavlja se da ne postoje univerzalni faktori koji definišu “lepotu” muškog polnog organa. Jer, svakoj se dopada neki drugi. A znate kako se kaže – “lepota je u oku posmatrača”.

Tri naučnika koja stoje iza ovog rada do rezultata su došli nakon ispitivanja žena starosti između 16 i 45 godina, a istraživanje je objavljeno u stručnom časopisu “The Journal of Sexual Medicine”.

Na pitanje “šta čini neki penis savršenim” istraživači odgovaraju da “ne postoji ni jedan ključan aspekt” za to. 

Нема коментара:

Постави коментар