MENI

Feng shui saveti za privlačenje novca

Poznavaoci veruju da pomocu feng shuija možete privući više novca i poboljšati poslovne šanse. Novac se povezuje s bližim levim uglom bilo kog prostora. Glavno područje je u najužnijem uglu stana, ali postoji područje finansija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, spavaćoj, kuhinji...


Sledi osam saveta kako da iskoristite pomenute potencijale da rade za vas!

* Očistite nered u ovim područjima. Ako se riješite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu financijsku energiju.

* Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne biste trebali držati u ovom prostoru, ali ni općenito u domu.

* Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su zdjela s novčićima, sretni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizira bogatstvo. To mogu biti i osobni simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila koji želite…

* Financijsko područje doma ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizira vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

*Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cijenite i da ima veliku vrijednost.

*Ako odbijate baviti se novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga bilježite troškove, račune plaćajte na vrijeme i sl…

* Živite darežljivo. Novac formira zasebnu energiju i treba se kretati kroz vaš život, stoga novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste dijelili s drugima darujte svoju ljubaznost, vrijeme, energiju, vještinu ili cijenjenje.

* Budite zahvalni na onome što imate. Što više cijenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.

Нема коментара:

Постави коментар